stiphout plastics

Onze expertise

Bij Stiphout Plastics zijn we trots op onze specialisatie in het grootschalig verwerken van huishoudelijke verpakkingen, met een nadruk op HDPE en PP plastics. Onze expertise reikt verder dan alleen het verzamelen en verwerken. We zijn toegewijd aan de recycling van plastic en het verminderen van de ecologische voetafdruk.

stiphout plastics

Onze Missie: Plastic Recycling in de Hoofdrol

Onze kernactiviteit richt zich op het (in loon) malen, wassen en scheiden van zorgvuldig gesorteerde plastic verpakkingen. Onze geavanceerde verwerkingslijn is ontworpen om kunststoffen intensief te reinigen en om te zetten in hoogwaardig, schoon en droog maalgoed.

Stiphout Plastics is uw toegewijde partner in plastic recycling en een vooraanstaand afvalbewerkingsbedrijf. Onze bijdrage aan het verminderen van afval en het behoud van het milieu is onze missie en passie.

Wij streven ernaar gerecycled plastic van superieure kwaliteit te leveren. Bij Stiphout Plastics staat plastic recycling centraal omdat we geloven in de kracht van gerecycled plastic voor een duurzamere toekomst.

stiphout plastics

Certificaten

Stiphout Plastics is trots op haar certificeringen door EUCERTPLAST en Verpack-G, wat ons een betrouwbare eindverwerker maakt voor gesorteerde kunststoffen. We zijn vastberaden om bij te dragen aan een groenere toekomst door onze focus op plastic recycling.

In de nabije toekomst, in samenwerking met TUSTI BV, breiden we onze activiteiten uit naar de verwerking van ongesorteerd plastic, waarmee we onze bijdrage aan milieuvriendelijkheid verder vergroten.

stiphout plastics

Nieuws en Updates

Nieuwsbericht

Stiphout Plastics: We hebben echt een extreem duurzaam proces!

Stiphout Plastics: We hebben echt een extreem duurzaam proces!

Nieuwsbericht

LyondellBasell neem een belang van 50 procent in Stiphout Plastics

De jongste investering is een 50-procentsbelang in het jonge Limburgse Stiphout

Nieuwsbericht

Welkom bij op de vernieuwde website van Stiphout Plastics...

Ervaar de reflectie van onze toewijding aan innovatie en duurzaamheid.

Nieuwsbericht

Stiphout verkrijgt EUCERTPLAST en Verpack-G Certificeringen...

Belangrijke Certificeringen door EUCERTPLAST en Verpack-G Toegekend.

Contacteer Stiphout Plastics

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over plastic recycling of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem contact op met Stiphout Plastics, uw partner in plastic recycling.

Voor- en achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Hoe kunnen we je helpen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.