Stiphout verkrijgt EUCERTPLAST en Verpack-G Certificeringen...

October 19, 2023

Herten, Nederland – Stiphout Plastics, een vooraanstaande speler in de plastic recyclingindustrie, kondigt met trots aan dat het bedrijf nu gecertificeerd is door EUCERTPLAST en Verpack-G. Deze prestigieuze certificeringen benadrukken Stiphout Plastics' toewijding aan milieuverantwoordelijkheid en bevestigen haar status als een betrouwbare eindverwerker voor gesorteerde kunststoffen.

De EUCERTPLAST-certificering erkent bedrijven die uitblinken in de verwerking van post-consumer plastic afval, terwijl de Verpack-G-certificering zich richt op de naleving van strenge normen voor verpakking en recycling. Deze erkenningen onderstrepen Stiphout Plastics' voortdurende inzet voor kwaliteit, transparantie en duurzaamheid in haar bedrijfsvoering.

"We zijn zeer verheugd en trots om deze certificeringen te ontvangen. Ze zijn een erkenning van ons harde werk en onze inzet voor duurzaamheid," zegt de CEO van Stiphout Plastics. "Ons team is vastberaden om een significante bijdrage te leveren aan een groenere toekomst, en deze certificeringen versterken onze positie als een betrouwbare partner in de plastic recyclingsector."

Stiphout Plastics zet zich in om de milieu-impact van plastic afval te verminderen door geavanceerde recyclingmethoden en innovatieve oplossingen te bieden. Deze certificeringen zullen het bedrijf helpen om haar missie verder uit te breiden en te versterken, namelijk het bevorderen van een circulaire economie en het verminderen van de afhankelijkheid van nieuw geproduceerd plastic.

Voor meer informatie over Stiphout Plastics en haar diensten kunt u de website bezoeken.

stiphout plastics

Nieuws en Updates

Nieuwsbericht

Stiphout Plastics: We hebben echt een extreem duurzaam proces!

Stiphout Plastics: We hebben echt een extreem duurzaam proces!

Nieuwsbericht

LyondellBasell neem een belang van 50 procent in Stiphout Plastics

De jongste investering is een 50-procentsbelang in het jonge Limburgse Stiphout

Nieuwsbericht

Welkom bij op de vernieuwde website van Stiphout Plastics...

Ervaar de reflectie van onze toewijding aan innovatie en duurzaamheid.